Христо Иванов: Само НС може да замрази съдебната реформа

  • 01 юли 2015 18:38

  • 1468
  • 1
Христо Иванов: Само НС може да замрази съдебната реформа
©

Необходимо е да се пристъпи към ревизия на наказателно-процесуалния кодекс. Имаме диалог в това отношение с главния прокурор. Това коментира правосъдният министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския по БНТ. Винаги се правят спекулации. Стратегията, която прие НС, за съдебната реформа, е седемгодишна, припомни той.

Съдебната реформа трябва да доведе до бързо и качествено производство, по думите му.

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския заяви, че няма отлагане на съдебната реформа и това твърдение е медиен балон. Освен бързо производство трябва да има и доверие, каза той. Важното, което в момента се случва, са измененията в конституцията, допълни министърът.

Единствените, които могат да замразят промените в конституцията, са народните представители, коментира правосъдният министър. Всички възможности са на масата. Ако промените в конституцията не бъдат приети на първо четене, те ще бъдат отхвърлени и това ще означава замразяване на реформата, уточни Иванов.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1468 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
албански реотан

2015.07.02 | 15:54

1
Абе Ицко ти май още не стопляш , че си първия министър който ще си ходи ?!?!

Добави коментар

Водещи новини