Динко от Банево нахранил кучетата с вътрешностите на убития животновъд

  • 01 юли 2015 13:24

  • 5728
  • 3
Динко от Банево нахранил кучетата с вътрешностите на убития животновъд
© Булфото (архив)

На брутална жестокост са се натъкнали разследващите при убийството на 47-годишният животновъд Бехчет Ахмед от Айтос, чиито останки от кости бяха открити между село Изворище и бургаският квартал Банево.

За смъртта на Бехчет Ахмед е задържан Динко Вълчев от Банево, който отглежда овце край Изворище. След като убил с метален кол животновъда, убиецът запалил тялото като го покрил с горящи гуми. Огънят обаче не успял да унищожи напълно вътрешностите на жертвата и той ги дал за храна на кучетата, за да прикрие следите, научи Флагман.бг от разследващи.

Днес Бургаският окръжен съд ще гледа мярката за неотклонение на Динко Вълчев. То е обвинен в умишлено убийство, след като бяха извършени множество следствени експерименти, разпити на свидетели и множество експертизи.

Припомняме, че Бехчет Ахмед изчезна в средата на март като излязъл от дома си по работа с леката си кола Фолксваген, но така и не се прибрал. Беше обявен за издирване две седмици по-късно. Три месеца след това тялото му беше намерено край Банево, а колата му разпродадена на части в пункт за изкупуване на метали.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5728 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.07.09 | 12:27

3
Е добре де, тоя изрод сега не заслужава ли смъртна присъда, а?

2016.04.15 | 17:08

2
Мюзюльмани и повече нищо не казвай!
Valko

2016.04.15 | 15:30

1
Да се проведе референдум и да ги почваме тия а ?

Добави коментар

Водещи новини