ПФ: Пет месеца България не може да изпрати помощта за Украйна - срамота!

  • 01 юли 2015 13:04

  • 1247
  • 2
ПФ: Пет месеца България не може да изпрати помощта за Украйна - срамота!
©

Повече от пет месеца, откакто беше решено да бъде отпусната хуманитарна помощ за българите в Украйна, тя все още не е пристигнала там. Пет месеца България не може да се организира, като се намират различни оправдания. Това каза от парламентарната трибуна по време на блиц контрола Юлиан Ангелов от ПГ на Патриотичния фронт.

По същия начин все още не може да се намери механизъм за българите в Украйна, които искат да получат документи за постоянно пребиваване у нас, добави той. Г-н премиер, натиснете ги да си свършат работата – срамота е пет месеца да се проточва този казус, призова Ангелов.

Ще проверя и ако не са превели парите, ще ги преведат. В рамките на на дните до края на седмицата това ще бъде свършено, обеща Борисов.

Парите са отпуснати, но не са отпуснати нужните неща, които са хуманитарна помощ, уточни депутатът от ПФ. По думите му, дошлите у нас украинци нямат необходимите средства да се върнат обратно, а ако се върнат, ги грози мобилизация.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1247 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ГУРБЕТЧИЯ

2015.07.02 | 11:04

2
НА БЪЛГАРИТЕ ДОКАТО ИМ ДОЙДЕ КЕФА ,ТАМ КРИЗАТА ВЕЧЕ ЩЕ Е ОТМИНАЛА ! КОГАТО ЖИВЕЕХ В БЪЛГАРИЯ ИМАХ ЕДИН КОЛЕГА ,КОЙТО КАЗВАШЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛЯ - АБЕ НА ТОЯ ГЯВУР ДОКАТО МУ ДОЙДЕ КЕФА ДА ПЛАЩА ,НИЕ ОТ ГЛАД ЩЕ УМРЕМ ! ВЕЧЕ ТРЕТИ МЕСЕЦ НЕ ПЛАЩА ЦЯЛА ЗАПЛАТА ,А НА ПАРЧЕ ,НИ ДА ПРОДЪЛЖИШ ДА РАБОТИШ ,НИ ДА СЕ ОТКАЖЕШ ПОНЕЖЕ ИМАШ ДА ВЗИМАШ !
666n

2015.07.02 | 08:52

1
Нали пратихте оръжието от "взривените " складове! Това е повсче от достатъчно.

Добави коментар

Водещи новини