Лилков към Бъчварова: Политиката в МВР е напълно провалена

  • 01 юли 2015 12:30

  • 1118
  • 0
Лилков към Бъчварова: Политиката в МВР е напълно провалена
©

Политика за сигурност в малките населени места. Политиката на МВР  е напълно провалена. Сериозна престъпност, ниска разкриваемост, 55% от ПТП се случват в малките населени места поради липса на маркировка, осветление и други проблеми. За това алармират самите кметове на малките населени места. нужно е да се създаде полицейски хъбове, които да се борят с кражбите, както и подобряването на пътната маркировка, каза депутатът от РБ Вили Лилков в парламента и получи отговор от вътрешния министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Другата седмица започва работа Съвет за конвенционалната престъпност. Този съвет ще формира стратегическите цели за справяне с престъпността. Искам да науча конкретните лица и мнения, а не анонимни сиглани, защото това е вид предизборна агитация, каза вътрешният министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. в парламента. Системите за наблюдение е задължение на местната власт. Трябва да получим от нея описание как те да бъдат развити. Работи се изключително активно в тази насока, припомни Бъчварова.

Не прехвърляйте отговорността за видеонаблюдението изцяло върху общините. Това се прави заедно с държавата. Очакваме резултати в скоро време. Не подценявайте българското село, защото то се нуждае от сигурност, отговори Лилков и припомни, че асоциацията на малките кметове в България е подала сигнали срещу политиката на МВР.

Последвайте канала на

1118 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини