Близнаци станаха бащи едновременно

  • 01 юли 2015 11:52

  • 16626
  • 0
Близнаци станаха бащи едновременно
©

Двама еднояйчни близнаци успяха да постигнат нещо, за което шансовете са 1:150 000. Те станаха бащи едновременно, в рамките на един час, съобщава „Мирър”.

25-годишните Ричард и Бен Фиърън са прекарали почти целия си живот заедно, правейки едни и същи неща. Традицията не спира и с раждането на синовете им, които се родили почти едновременно този уикенд. Малките Луис Джордж и Рони Джеймс се родиха в 4 ч, сутринта в събота в две съседни стаи на родилно отделение в Уелс. Първият се родил в 4.05, а вторият – 5.15 ч.

Бен и Ричард, които живеят само на метри един от друг, работят различни неща, но в една и съща рафинерия. Те се надяват малките братовчеди, родени заедно, да имат толкова близка връзка, колкото и бащите им.

„Много съм близък с брат си, но не очаквах това.
Правим много неща заедно и бяхме в болницата по едно и също време. Това показва колко сме близки. Луис и Рони са братовчеди, но мисля, че ще бъдат близки колкото нас”, споделя Ричард.

„Шегувахме се докато бяхме бременни да не вземем да родим в един и същи ден. Но никога не съм мислила, че ще се случи, вярвах, че ще се родят в различни дни”, каза приятелката на Ричард Анабел.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
16626 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини