Съпруг на общинска съветничка от БСП в Поморие се простреля смъртоносно с пушка

  • 30 юни 2015 09:03

  • 2272
  • 0
Съпруг на общинска съветничка от БСП в Поморие се простреля смъртоносно с пушка
© gettyimages

61-годишният Марин Ангелов от Поморие е намерен мъртъв. Според източник, присъствал на огледа, смъртта е настъпила от стрелба с пушка. Раната е в сърцето. Стреляно е от упор.

Градът е в шок след вестта за трагичната кончина на един изключително скромен и възпитан човек. Това заяви кметът на града Иван Алексиев след изтеклата извънредна информация във Флагман.Бг, че е намерен мъртъв 61-годишният Марин Ангелов – с рана в сърцето от пушка. Той е съпруг на общинската съветничка от БСП-Поморие Стефка Ангелова, която участва в местното самоуправление вече трети мандат – уравновесена и еродирана, детска учителка в СОУ "Иван Вазов". Семейството има двама големи синове, които са устроени и не е известно някой от тях да се занимава с рисков бизнес. Марин Ангелов е намерен у дома му.

„Няма данни за извършено престъпление, стрелял е сам със законно притежавана ловна пушка“, казаха разследващите. Липсва разумна версия за случилото се. Ангелов никога не е имал собствен бизнес, няма кредити към банки. Бил е дългогодишен управител на почивната станция намираща се в непосредствена близост до Военния санаториум. През последните дни преди трагедията никой от близките на семейство Ангелови не е усещал, че има нещо нередно. Преди една година човекът загубил сестра си, която починала от злокачествено заболяване.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2272 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини