Експерт по радикален ислям: Терористичните атаки на ИД ще стават по-чести и по-дръзки

  • 30 юни 2015 07:54

  • 2108
  • 3
Експерт по радикален ислям: Терористичните атаки на ИД ще стават по-чести и по-дръзки
© gettyimages

Не мисля, че атаките от петък са координирани. Безспорно е обаче, че всички тези хора извършват тези неща в името на радикалния ислям. За съжаление главните жертви от този тип тероризъм за мюсюлманите. Всеки ден виждаме, че се извършват атентати в Пакистан, Афганистан и други мюсюлмански държави, където загиват стотици.

Това каза пред камерите на БНТ Алекс Алексиев, експерт по радикален ислям и тероризъм. Европа почва да обръща все повече внимание на "Ислямска държава". Вече в много страни се забранява пропагандата на ИД. Това трябва да се случи и в България. Аз съм на мнение, че терористичните атаки ще стават по-чести и по-дръзки. Опасността е много близко до нас. Все повече ислямисти от Балканите отиват да се бият за ИД. Русия също провежда една много недалновидна политика по отношение на радикалния ислям. Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 твърди, че се борят срещу джихадистите, но реално не е така, разкри Алексиев.

България също е застрашена от политиката на Русия. Нашата единствена защита е НАТО. Путин губи в Украйна. Всичките приказки за "Турски поток" са блъф. "Газпром" вече обяви, че ще продължи да продава газ на Украйна. Русия няма друг полезен ход. Руската икономика се срива и проваля всеки ден, Путин се опитва да убеди руския народ, че не могат без него. Рано или късно руснаците ще се осъзнаят и ще разберат истината, предрече Алексиев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2108 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.07.08 | 09:18

3
Това, че плюеш по Русия не значи, че нашите управници са китки. И нашите са същите измамници.
Sissko

2015.07.08 | 09:18

2
Измислена групировка, създадена и финансирана от Хамерика, целяща дестабилизация на Европа и арабския свят

2015.07.07 | 13:47

1
То и през 80години на ХХв. ни обясняваха колко сме велики и вечни!?

Добави коментар

Водещи новини