Гергов: В БСП няма лобисти, но правим генерални грешки

  • 29 юни 2015 18:30

  • 1921
  • 10
Гергов: В БСП няма лобисти, но правим генерални грешки
©

Пленумите на БСП винаги са Видовден. Има хора, които си играят техните игри, но полека-лека ги чистим. Това каза Георги Гергов, лидер на БСП-Пловдив в предаването "Още от деня" по БНТ.

Проблемът в БСП от последната ни загуба е, че прекалено много се мълчеше. Това беше много страшно за нас. Това, че сега се говори, дори да е повече, е добре. Важно е да се говори в правилната посока, а не да работим за постове, посочи Гергов.

Според него в момента съществува реалната възможност нашите родители да умират от глад. Ние продължаваме да вървим надолу, категоричен е Гергов. "Камбаната трябва да се бие силно. Има много бедни хора, за които държавата трябва да се грижи, но не го прави".

На въпрос защо са били изключени от ръководството на БСП Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, и Антон Кутев, Гергов каза: "Вигенин е доказал се политик и в България и в Европа. Той е в бюрото на ПЕС, защото е силен във външната политика. Трябва да му се даде шанс. Не е лошо, че той излиза и дава път на един млад човек. Антон Кутев посочи семейни причини. Въпреки това той ще продължи да помага на партията".

Появиха се информации, че сте ги скастрил, посочи водещият. Георги Гергов коментира с усмивка, че кастри всички - в БСП е това. "Трябва да има граница докъде можем да бъдем. Произтече един дебат какво предстои оттук-нататък и аз ги посъветвах да го правят по-полекичка".

Пловдив отдавна е пропилян, там нямаме шанс, защото ГЕРБ вложиха доста пари. Редно е аз да се кандидатирам като лидер на организацията в града. Въпреки това ще се борим, увери Гергов. Той разкри, че местните структури на ГЕРБ в гарда масово си хвърлят оставката.

В БСП няма лобисти, но правим една генерална грешка - когато дойдем на власт на постове слагаме хора, които не сме виждали. Затова нашите хора ни наказват. Тази пропаст между централното ръководство и хората долу ни доведе до мястото, където сме сега, смята лидерът на левите в Пловдив.

На въпрос за бъдещето на ЦУМ, който беше легенда на социализма, Георги Гергов каза като негов собственик: "Ще бъде офис център. Седем години търпях, но стига вече. Вложих толкова много пари в този магазин, но трябва да се търси ново предназначение за него, за мол не става".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1921 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
пловдивчанин

2015.06.30 | 17:12

10
"Гочиту знае на кого и колко да плаща" -много прозорливо твърдение...и явно вярно.Дори Бойко гоуемия ПИЧ не може (или не иска) да се справи с тази невянска сви.я,която върти Пловдив както си иска.И всеки кмет и политик в Пловдив му е слуга.Доста е срамно.Той и дружката му доносник Стефан (Ветко) са перфектен пример за преуспели БГ бизнесмени.Срамното обаче е че ги търпим като типични БГ пу.ки.Нищо можем да палнем свещ пред иконата на Путин, нали им е бащица.

2015.06.30 | 17:11

9
Генералната ви грешка е, че лъжете и крадете народа като скъсани. Щом тоя прост народ ви разбра, че сте паразити и измамници какво да говорите повече?
Олигарха

2015.06.30 | 17:10

8
От този по голям лобист и капиталист има ли ? От свинар да станеш милионер как става това другарче ? Искам да стоиш в партията докато не се спомине. Колкото повече стоиш ,толкова по бързо ще се спомине.
XXL

2015.06.30 | 17:10

7
ДА НЯМА ЛОБИСТИ НО Е ПЪЛНО С КАПИТАЛИСТИ.КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ТО МАЙ И ХОРА ПОЧТИ НЕ ОСТАНАХА В БСП.КАТО ИЗКЛЮЧИМ ЗАБЛУДЕНИТЕ
......000000.0000000

2015.06.30 | 14:22

6
ха ха ха ..тоа е лице На БсПи купил ЦУМ и му е тъжно за гладуващите и кат пак го изберат пак ше им помага како досега ..ха ха ха ха ха ха
ето рекламното лице на би си пе

2015.06.30 | 13:43

5
свинаря милионер социалист-капиталист ,които обича да гледа през свободното си време как бедните се гърчат.
пловдивчанин

2015.06.30 | 13:43

4
пак става трудно.... помните ли бившия шеф на НАП Пловдив-уволнен-искал нящо да проверява Гочитуууу.А помните ли един по-по--бивш шеф на НАП Пловдив?Е сеа е депутат.Нищо че е некадърен колкото си иска.За него беше казано "човек без професионални качества,но послушко".
пловдивчанин

2015.06.30 | 12:17

1
Но забравих най-важното: ДРУГО СИ Е ДА СИ РУСКИ ГРАЖДАНИН В НЕЩАСТНА БЪЛГАРИЯ.
гошо

2015.06.30 | 13:43

3
Точно това ли крадливосвинско създание говори за Видовден?

2015.06.30 | 13:43

2
Тая мутра е срам за БСП,заради такива като него хората се отдръпнаха от нея.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини