БСП пусна вицове за "пленума на истината"

  • 26 юни 2015 06:57

  • 2161
  • 2
БСП пусна вицове за "пленума на истината"
© Булфото

Два дни преди "пленума на истината" червени депутати се забавляват с вицове и се обзалагат за смените в Изпълнителното бюро (ИБ).

Заседанието на Националния съвет на столетницата е планирано за 11.00 часа в неделя и на него председателят на партията Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно ще предложи организационните промени. Дори  и най-близките до лидера на смеят да кажат предварително какви рокади е замислили той. Очаква се зам.-председателят на БСП Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на да бъде отстранен от поста си, както настоя на последния пленум през април Явор Куюмджиев. На неговото място можело да бъде предложен говорителят на партията Атанас Мерджанов. Има предположения, че в ИБ ще влезе и младият напорист депутат Красимир Янков. Напоследък той е особено близък с Миков.

Депутати разказаха и виц, съчинен специално за заседанието на Националния съвет. "Знаете ли защо Мишо е насрочил пленума в неделя, а не в събота? Защото гей парадът е в събота и няма да има кворум", пише "Преса".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2161 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
аман от педераси-милионери

2015.06.27 | 00:15

2
тя цялата им партия начело с вожда им Мики е един виц.
ДЕПЕСАРСКИ БОКЛУК

2015.06.26 | 16:37

1
ПЕТНОТО НА ПРОДАЖНИК ОСТАВА ВЕ4НО( ДПС).НЕ СЕ МИЕ И С ПАРИ НЕ СТАВА....БЕЛЯЗАН СИ..СЕГА ПЪК БЛИЗНАШКИ МНОГО БОКЛУЦИ ИМА .....4АКАМЕ ДЕН ЗА РАЗПЛАТА

Добави коментар

Водещи новини