ГЕРБ отново издигнаха проф. Димитър Стойков за кмет на Плевен

  • 25 юни 2015 11:01

  • 1419
  • 2
ГЕРБ отново издигнаха проф. Димитър Стойков  за кмет на Плевен
©

ГЕРБ-Плевен издигна проф. Димитър Стойков за втори кметски мандат, съобщи пресцентърът на партията. Единодушно на Общо събрание общинската структура на ГЕРБ е дала подкрепа за втори мандат като кмет на Плевен на проф. Стойков. Заедно с него пълно доверие е получил и екипът на ГЕРБ за местните избори от всички номинирани за кметове на населените места в община Плевен.

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ Владислав Николов е направил номинацията на проф. Стойков. Това е единственият разумен и перспективен избор, е казал Николов. Гордея се с изпълнените ангажименти през тези години, е заявил проф. Стойков. Той е посочил, че 2014 г. е била най-тежката в неговия живот, но с подкрепата на партията, на депутатите, на Цецка Цачева и на всички хора трудностите са се трансформирали в сила и увереност.

В Плевенския Общински съвет нямаме продал се общински съветник или кмет на кметство, който да е изменил на хората, гласували му доверие, е казала Цецка Цачева. "През много трудности минахме, но го направихме заедно. Тръгваме категорично единни зад нашите номинирани кандидати, защото това е гаранция за успех", е допълнила тя. Общинският ръководител на партията Мартин Митев е номинирал кметове за всички кметства в община Плевен.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1419 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
777333

2015.06.25 | 22:57

2
КАКЪВ ПРОФЕСОР Е ТОЗИ КОЙТО СЕ КЛАНИ НА ЕДИН ПОЖАРНИКАР...

2015.06.25 | 16:02

1
boiko kurveto se nacepi na xyq na dogan i mestan

Добави коментар

Водещи новини