Остава само една седмица, в която може да спечелите уикенд за двама в Барселона от играта на Roca!

  • 22 юни 2015 12:06

  • 1294
  • 0
Остава само една седмица, в която може да спечелите уикенд за двама в Барселона от играта на Roca!
©

Не пропускайте своя шанс да спечелите безплатен уикенд за двама в Барселона от играта на испанската компания за обзавеждане за бани Roca!

Само до 30 юни все още имате шанс да се регистрирате за участие в играта, като дадете верни отговори на няколко лесни въпроса. Това ви гарантира участие в тегленето за голямата награда: уикенд за двама в Барселона, която включва пътуване със самолет за двама до Барселона, две нощувки със закуска в хотел 4* в центъра на града, трансфер летище-хотел-летище, медицинска застраховка.

Тегленето на тази и останалите награди от промоцията ще се състои в ТВ студиото на Спортал.Бг на 6 юли. Сайтът, в който можете да се регистрирате за участие в играта, е:
https://bg.roca.com/news-and-events/news/2015/april/roca-game-2015

Интернационалната компания Roca, която днес е световен лидер в производството на изделия за банята от санитарен порцелан, започва своята почти 100-годишна история именно от Каталунската столица. В Барселона и до днес се помещава седалището на компанията, там е открита и първата Галерия Roca (Roca Barcelona Gallery), последвана от галериите в Лондон, Мадрид, Лисабон, Шанхай.

Компанията работи с едни от най-имените архитекти и дизайнери, затова не е учудващо, че днес навсякъде по света името на Roca e символ на дизайн, иновации, технологии и комфорт в банята.

Ето защо освен уикендът в Барселона определено заслужават внимание и останалите подаръци в играта на Roca: 5 комплекта смесители за баня от колекцията Monodin (за умивалник и за вана-душ). Тези смесители се отличават с изчистен, съвременен дизайн, специално покритие EverShine, което спомага за лесното почистване и запазване блясъка на повърхностите за дълго време, а също и с Click механизъм, който позволява да намалите потреблението на вода в дома с до 50%.

Не пропускайте шанса си да спечелите една от тези чудесни награди!

Но дори късметът да не ви се усмихне в томболата с наградите от играта, не се отчайвайте! Това лято марката Roca е подготвила за своите потребители в България множество специални предложения за банята, с атрактивни цени, актуален дизайн и гарантирано качество.

Повече информация за продуктите и промоционалните предложения на Roca за лято 2015 може да получите от сайта на марката за България.

Последвайте канала на

Novini.bg
1294 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини