Делян Добрев: След февруари преференциални цени за ВЕИ-тата няма да има (видео)

  • 22 юни 2015 07:48

  • 2487
  • 2
Делян Добрев: След февруари преференциални цени за ВЕИ-тата няма да има (видео)
©

Вчера при срещата с Борисов се взеха няколко решения, с които да се променят изходните данни на електроразпределители. Това заяви депутатът от ГЕРБ Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: по Нова телевизия.

Незаконно присъединените ВЕИ-та те вероятно регулаторът ще им отнеме лиценза. Възможно е някой да се е присъединил без да отговаря на някои условия. Правителството пое ангажимент да управлява по ефективно държавните дружества, каза Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

След февруари месец преференциални цени за ВЕИ-тата няма да има, те са добре дошли на свободния пазар, каза той.

Всички договори енергийната комисия ще качи на сайта на народно събрание, ангажира се Добрев.

Продължават разговорите с работодателските организации, коментира той относно заявките им за протест и изключване на мощностите.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2487 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ей така се прави истинска държава

2015.06.23 | 21:51

2
Пълна национализация на всички енергийни, водни, газови, търговски и т.н. мрежи и компании и вън България от ЕС и НАТО визи за всички европейци и американци като таксата да е по милион евро за всяка отделна и да важи само три дни който просрочи 20г. затвор!

2015.06.23 | 21:51

1
Ееее сетихте се. Всички ВЕИ да се спрат за 5 години. Да се стабилизира пазара и после поетапно съгласно директивите на ЕС - да се пуснат... Виновните за сключените заробващи договори в затвора... Кога ще ги стигнем румънците...?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини