Holiday Heroes организират благотворителен турнир по голф

  • 12 юни 2015 10:34

  • 1637
  • 0
Holiday Heroes организират благотворителен турнир по голф
©

Това лято, Holiday Heroes продължават веригата спортни турнири под мотото „Спортувай с мисия“ с един от любимите спортове на големия бизнес по света – голфа.

Празничните герои са подготвили специално обучение за всички участници, което ще се проведе от професионалните инструктори на домакините от „Св. София“ Голф Клуб и СПА. През юли и август, Ричърд Лейн и Борис Чакъров ще помогнат на всички записани състезатели да научат тънкостите на елитния спорт, за да са готови за големия финал през септември.

Holiday Heroes канят представителите на социално отговорен бизнес да се включват в благотворителен турнир по голф, с който ще се подпомогне кампанията Коледа 2015. Записването продължава до края на юни, а как – можете да научете тук: https://holidayheroes.bg/golf/.

Освен турнира по голф, Празничните герои подготвят още турнири по плажен волейбол, лазерна арена и футбол. Всичко около благотворителното сдружение и предстоящите инициативи под мотото „Спортувай с мисия!“, следете страницата на Holiday Heroes във Facebook.

Последвайте канала на

Novini.bg
1637 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини