И третият заподозрян за убийството на Георги минал успешно полиграфа

  • 05 юни 2015 09:55

  • 5854
  • 4
И третият заподозрян за убийството на Георги минал успешно полиграфа
©

И третият заподозрян за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина на 2 юни, е минал тест с полиграф в института на МВР и вече е вън от подозрение, съобщава „Телеграф”.

Става въпрос за момчето, с което приятелката на Георги – Лора, е била в близки отношения. То също било категорично извадено от кръга на възможните извършители, защото по време на престъплението били разпитани вече 5-6 души, за които имало съмнение, че може да знаят нещо или да са съпричастни. Те обаче, или имали алиби, или нямали информация, която би помогнала на разследването. Някои не искали изобщо да съдействат на полицията, поради което от МВР пуснаха в сряда молба за помощ.

Една от последните улики на криминалистите била дръжка от нож, намерена в района на престъплението. Оказало се, обаче, че и тя не е хладното оръжие, с което е убито момчето. Записите от камерите, които са били гледани, също до момента не помагали с нищо.

Иззет е компютърът на убития Георги като разследващи са търсили мотив за престъплението в комуникацията му през скайп, както и във Фейсбук. Оказало се, че Игнатов няма конфликт с никого. Следващата стъпка е да направят справка от мобилния телефин на Игнатов, за да разберат с кого се е чувал и си е писал през последния месец.

Така мистерията с убийството на 16-годишния ученик от Търговско-банковата гимназия се заплита.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5854 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Иван

2015.06.11 | 19:06

2
Стига ни занимавахте с това наръгано говно!
1.3.1.2

2015.06.11 | 19:06

4
Да не би да си го направил ти бе,педалче смотано?? Да убиеш човек независимо заради какво,е престъпление,нали знаеш? Или викаш оная вечер си бил пиян и не помниш нищо,а??
Мпк

2015.06.11 | 19:06

3
Иване имай малко уважение комплексиран боклук

2015.06.06 | 10:13

1
ДА , ама ЗАРАДИ ГЕРБ и ТИКВАТА БУДА НАРОДЪТ ЗАГИВА !ИЗХОДЪТ Е ЕДИН ! СИДЕРОВ ПРЕМИЕР ! НА ВЛАСТ АТАКА ! ВСИЧКО ДРУГО Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДОСЕГАШНАТА АГОНИЯ ! ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ С БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ НАЧЕЛО С ТИКВОЧА - В ЗАТВОРА ! ТОВА Е РЕФОРМАТА !

Добави коментар

Водещи новини