Румен Петков: Президентът трябваше досега да е казал датата на изборите

  • 30 май 2015 14:59

  • 1616
  • 3
Румен Петков: Президентът трябваше досега да е казал датата на изборите
© Булфото

"Имаме упрек към Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, в качеството си на държавен глава трябваше досега да е казал датата на изборите, това държи в ненужна неизвестност и обществото, и политическите сили", заяви в Хасково Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, зам.-председател на АБВ.

По думите му необявяването на датата е политически непочтено. АБВ обаче е готова за тези избори, подчерта Петков. Дали АБВ ще има кандидат за кмет в Хасково ще реши общинската организация, но има решение на централно ниво, че ако няма кандидат, би могло да се подкрепи само независим такъв, защото не е приемливо да бъде подкрепян кандидат на друга политическа сила, каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, цитиран от БТА.

Той заедно с Емил Кало, секретар по коалиционна политика на АБВ, присъстваха на разширено областно заседание на АБВ в Хасково, на което са били очертани основните насоки на работа. Основна цел ще бъде да се разшири политическото влияние на АБВ в региона. Според Петков до края на юни местните организации ще бъдат готови с кандидатурите си за кметове и общински съветници. Критериите за номинации на местни органи на властта ще бъдат определени на заседание на националния съвет на АБВ на 6 юни.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1616 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.05.31 | 23:00

3
Първо : Наздраве Румба! Второ: Като го знаеш какъв е пу.ьо и мухъл, защо си мислиш, че някога може да извърши нещо смислено?
FM

2015.05.31 | 10:50

2
Аз казах повече. От колкото нашия Президент е казал, някога нещо.
FM

2015.05.30 | 19:03

1
Ко. Не.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини