Хората на 55 години правят най-добър секс

  • 29 май 2015 15:25

  • 3518
  • 2
Хората на 55 години правят най-добър секс
© Getty Images/Guliver

За тангото в хоризонтално положение няма възрастова граница - резултатите от ново проучване показват, че хората на 55 години правят най-добър секс, съобщи БТА по данни на в. "Дейли експрес".

Допитването, направено във Великобритания по поръчка на фирма за секс играчки, разкрива, че представителите на съвременните по-възрастни поколения се радват на по-задоволителен интимен живот в сравнение с по-младите.

Наскоро 69-годишната британска звезда Хелън Мирън сподели, че сексуалният ѝ живот е чудесен. Мирън не е единствената по-възрастна знаменитост, направила подобно признание. Известни личности от света на шоубизнеса като сър Мик Джагър, Майкъл Дъглас и Джейн Фонда също признават, че с напредването на възрастта сексът става по-добър. Настоящото проучване "наднича" по-отблизо между чаршафите на партньорите, разкривайки защо хората на и над 55 години правят най-добър секс. Причината е, че удоволствието има много общо с увереността. А знанието какво и как желаят в интимен план идва с напредването на възрастта.

Половината от по-възрастните участници в допитването са споделили, че с увереност разговарят с партньорите си за това какво искат в спалнята. За сравнение - едва 15 процента от хората на възраст между 18 и 35 години се осмеляват да обсъждат сексуалните си желания.

Анкетата показва още, че благодарение на придобитата с течение на времето увереност по-възрастните по-освободено прибягват до помощници в секса. Един на всеки четирима по-зрели участници в допитването е разкрил, че използва секс играчки или разнообразява сексуалния си живот с ролеви игри - нещо, което навремето е било немислимо да се обсъжда открито.

От фирмата Hot Octopuss отчитат, че освободеността подтиква все повече по-възрастни хора да си купуват секс играчки.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3518 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.05.30 | 02:33

2
Вярно е..............
koko

2015.05.30 | 02:33

1
ne e vjarno

Добави коментар

Водещи новини