Момиче умря от рак, лекарите я хокали, че сваля бързо килограми

  • 29 май 2015 14:32

  • 12374
  • 3
Момиче умря от рак, лекарите я хокали, че сваля бързо килограми
©

18-годишно момиче от британския град Шефилд, починала от рак на стомаха, а лекарите, до които се допитала, не открили проблем. Те дори се скарали на момичето за рязкото й сваляне на килограми. Според тях това било просто прояви на побъркана по диетите млада дама, пише "Мирър".

Преди около пет месеца Джорджия Марисън започнала да повръща без причина и да слабее. Заедно с майка си Джоан тръгнала по лекари. Медиците обаче само вдигали рамене и се карали на 18-годишната, че "с тези диети ще заприлича на някое насекомо".

През цялото време майката се борила с докторите на момичето да се назначат по-задълбочени изследвания. Когато се намерил специалист, който се съгласил да прегледа обстойно Джорджия, било вече късно. Оказало се, че тя е болна от особено агресивна форма на рак на стомаха.

Ако по-рано някой бил обърнал внимание, все пак е можело да се удължи животът на момичето поне с месец. Джорджия си отишла от този свят в деня, в който планирала да се мести в университета в Шефилд, където била приета да следва английска литература.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
12374 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
A

2015.06.02 | 10:22

3
за какво удължаване на живота с един месец говорим... глупости. Само, който има близък болен от рак е наясно. Това си е един месец мъчение за момичето. Хванеш ли рак, минеш ли 1-та степен.... просто си труп. Въпроса е колко време ще се мъчиш.
FM

2015.06.01 | 13:46

2
Техните лекари, сигурно са завършили медицина в някое, вечерно училище.

2015.06.01 | 13:46

1
А може да са тройкаджии от Плевенския медицински университет.

Добави коментар

Водещи новини