Следствието: Пистолетът, с който е бил убит Немцов, не е намерен

  • 29 май 2015 12:40

  • 1128
  • 0
Следствието: Пистолетът, с който е бил убит Немцов, не е намерен
© gettyimages

Пистолетът, за който се предполагаше, че е бил използван за убийството на руския опозиционер Борис Нецов, не е бил открит, предаде Интерфакс.

Днес Следственият комитет в Москва отрече появилата се в руския вестник Известия информация за намирането на оръдието на престъплението. Адвокатът на основния заподозрян за извършването на престъплението от 27 февруари 2015 г. Заур Дадаев – Хамзат Бахаев също коментира материала на изданието и заяви, че не е бил разбран правилно. "Нямам информация следователите да са открили оръжие в жилището на моя клиент", категоричен бе юристът. Той потвърди за извършения обиск и подчерта, че служителите са намерили само пет патрона при претърсването. "В момента се провежда експертиза дали боеприпасите са подобни на куршумите, намерени в тялото на Немцов", поясни адвокатът.

Един от основните опоненти на Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 бе застрелян в центъра на Москва. Дадаев и другите обвинени за престъплението по решение на съда ще останат в ареста до август.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1128 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини