Дончев: Контролът и качеството при строителството са много важни (видео)

  • 29 май 2015 11:32

  • 1222
  • 0
Дончев: Контролът и качеството при строителството са много важни (видео)
© Булфото

Вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, министърът на регионалното развитие Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и министър Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва присъстваха на конференция Кохезионна политика 2014 – 2020 – предизвикателства и перспективи“. На форума присъства и Искра Михайлова, председател на Комисията по регионално развитие към Европейския парламент, предаде репортер на novini.bg.

Михайлова приветства дискусията, която е организирана от Българската строителна камара. Тя заяви, че присъства на това събитие, тъй катo тя вярва в приноса на строителния бранш за развитието на икономиката в България. Също така  Михайлова подчерта, че това е браншът, който осигурява над 175 000 работни места и точи сектор има потенциала да развие своя ресурс и да осигури още трудова заетост. Също така строителството може да привлече повече инвестиции в България и е конкурентно способно на това в чужбина, каза още тя.

Тогава, по думите му, финансирането ще бъде намалено. "Вече финансирането няма да бъде безвъзмездно и близо 100% както е в момента. Все по - голям финансов инструмент трябва да се търси", подчерта Дончев. Също така цената на контрола и качеството е много важно при строителството. Всички строителни обекти трябва да бъдат изпълнявани в срок и качествено. Трябва да се замислим за личната отговорност, каза още вицепремиерът.

Той коментира предстоящите местни избори, където ще започнат да се роят сигнали. Дончев гарантира че всеки един сигнал ще бъде проверен и по принцип поясни, че практиката показва, че 70% от подадените сигнали са клевета.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1222 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини