Бъчварова: Предполагам, че много по-рано от 1 юли ще отговорим на седемте искания на ПФ (видео)

  • 29 май 2015 10:52

  • 1797
  • 4
Бъчварова: Предполагам, че много по-рано от 1 юли ще отговорим на седемте искания на ПФ (видео)
© Булфото

Предполагам, че много по-рано от 1 юли ще отговорим на седемте искания на Патриотичния фронт. Работим. Няма нещо, което може да се случи на минутата.

Това заяви в кулоарите на парламента вицепремиерът Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. за поставените тази седмица от патриотите 7 искания към ГЕРБ, за да не излязат от управляващото мнозинство. Срокът, който те дадоха, е 1 юли. Сред условията бяха промени в Избирателния кодекс за вдигане прага на преференцията за местните избори, въвеждане на активна регистрация, ако няма задължително гласуване, незабавно премахване на всички незаконни постройки на територията на кв. "Кремиковци", община Гърмен, както и да не се допуска увеличаването цената на тока. Ще им дадем отговор, за да обясним за какво става въпрос, увери Бъчварова, но не се ангажира кога точно ще стане, защото председателят на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов води диалога в парламента.

Според Бъчварова обаче няма причина ПФ да бъдат отстранени от управляващото мнозинство, както призовават от ДПС. Патриотите, по думите й, поставяли доста въпроси и провокирали към търсене на отговори. Не виждам нищо лошо при положение, че имаме една слаба опозиция , коалиционните ни партньори да имат едно по-опозиционно поведение, добави тя.

Във връзка с внесеното в Министерския съвет предложение за възстановяване на дейността на Съвета за борба с конвенционалната престъпност вицепремиерът разясни, че идеята е да има орган, който да движи политиката по този проблем, тъй като в момента координацията между отделните институции, ангажирани с проблема, е лоша. Ще ми се да се предлагат различни мерки, защото конвенционалната престъпност у нас е много разнообразна и изисква систематичност, постоянство , използване на нови технически възможности, посочи още Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.. И добави - имаме план, приоритети, работим в много посоки, нищо не е хаотично.

Последвайте канала на

БТА
1797 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.05.30 | 10:11

4
ВИЕ СТЕ ЕДНА ОГРОМНА КОМЕДИЯ, СЪСТАВЕНИ СТЕ ОТ НЕГРАМОТНИ ЛЪЖЦИ, КОИТО СИ НЯМАТ НА ИДЕЯ КАКВО Е ТО УПРАВЛЕНИЕ. КАКВО НАПРАВИХТЕ ЗА 4Г УПРАВЛЕНИЕ?! -ИЗТЕГЛИХТЕ ЗАЕМИ, ОТКРАДНАХТЕ ПАРИТЕ НА НАРОДА, УВЕЛИЧАВАТЕ ВЪЗРАСТТА ЗА ПЕНСИОНИРАМЕ, ЗАПЛАТИТЕ СА СМЕШНИ - ДА ГО ... ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ

2015.05.30 | 00:13

3
ПФ ИЗВИВА РЪЦЕ...НЕСМЕ НАРОД И ТУЙ ТО!

2015.05.29 | 11:31

1
И РБ извиват ръце.

2015.05.30 | 00:13

2
П.Ф. ХЕМ НЕИСКАТ ВЛАСТ,ХЕМ СЕ МИСЛЯТ ЗА НЕЗАМЕНИМИ НЕКА СЪБОРЯТ БОРИСОВ,НОВИ ИЗБОРИ И П.Ф Е АУТ!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини