Намалете вноската по кредита си до три пъти

  • 29 май 2015 10:49

  • 1420
  • 0
Намалете вноската по кредита си до три пъти
©

Alpha Bank обяви юбилейни промоционални условия по потребителски кредит Alpha „Всичко в едно” по случай 20-ата си годишнина в България. До 30 септември 2015 г. той ще се предлага при нови, още по-добри лихвени условия.

С Alpha „Всичко в едно” клиентите могат да обединят свои съществуващи задължения по различни кредитни продукти – потребителски кредити, овърдрафти и кредитни карти, и така да намалят месечната си вноска до 3 пъти.

По наблюдения на експертите от банката, непосредствено преди и по време на летните месеци хората все по-често търсят възможност да оптимизират месечните си задължения, за да разполагат с повече средства за други цели като ремонт или почивка. Затова банката намалява съществено лихвите по продукта, които сега стартират от 6M Sofibor + надбавка от 6.50%. Нещо повече, клиентите могат да ползват и допълнителна сума за текущи нужди в размер на 20% от тази за рефинансиране.

Промоционалните условия нареждат Alpha „Всичко в едно” сред най-добрите предложения на пазара и по-конкретно сред кредитите за обединение на задължения. Предлагат се и ценови отстъпки от лихвата в зависимост от ползваните допълнителните продукти и услуги от банката – превод на работна заплата, програма Alpha Защита на плащанията и Alpha пакет Удобство.

Повече информация за юбилейното предложение е налична тук, във всеки офис на Alpha Bank в страната, на тел. 0700 16 222 или на *6 222. Клиентите могат да кандидатстват за потребителски кредит от Alpha Bank и онлайн.

Като част от инициативите, посветени на своя 20-годишен юбилей, през 2015 г. Alpha Bank България предлага още специални оферти за жилищни и потребителски кредити, дебитни и кредитни карти и други свои продукти, обединени в кампанията „Юбилейни предложения”.

Последвайте канала на

Novini.bg
1420 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини