''Перфектният ритъм 2'' завладява кината от днес

  • 29 май 2015 10:23

  • 925
  • 0
''Перфектният ритъм 2'' завладява кината от днес
©

Акапелната група „Белас“ от Бардън се завръща в ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2, продължението на хитовата продукция.

Режисьор на комедията е Елизабет Банкс, звезда и продуцент на първия филм, а продуценти са Пол Брукс, Макс Ханделман и Банкс. Сценаристът Кей Канън се завръща в екипа като автор на следващата глава.

ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 е едно от най-дългоочакваните музикални продължения на всички времена. Всички, които си спомнят песента, с която героинята на Анна Кендрик се присъедини към „Белас“, ще имат удоволствието да я чуят отново във втората част. The Cup Song превръща актрисата във всепризната певица, достигайки челните места на Billboard Top 200. Сингълът е продаден в над 2.5 милиона копия.

Режисьорският дебют на Елизабет Банкс е на трето място като боксофис сред филмите, режисирани от жени, като само в първите три дни на голям екран ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 събра близо $70 милиона приходи. Сред режисираните от жени филми го изпреварват единствено Здрач на Катрин Хардуик и 50 нюанса сиво на Сам Тейлър-Джонсън. Миналата седмица в САЩ гръмна скандал с истинската възраст на една от звездите на ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 – Ребел Уилсън, като феновете и голяма част от медиите застанаха зад Ребел.

Последвайте канала на

925 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини