Цеца похвали Азис за имитацията й

  • 28 май 2015 21:27

  • 5647
  • 0
Цеца похвали Азис за имитацията й
©

Балканската мегазвезда Цеца Величкович похвали АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. за страстта, с която изпълни шлагера й „Кукавица” на финала на „Като две капки вода”.

Екип на певицата качи видеото с имитацията на костинбродския славей в официалния й сайт и в профила й във Фейсбук. „Одлично” и „Супер, Азисе, свака част” са преобладаващите коментари на феновете на Цеца, пише в. "Монитор".

Междувременно стана ясно, че три международни екипа - сръбски, румънски и български, ще строят сцената за концерта на дивата в Несебър на 21 август. Вдовицата на Аркан изрично е настояла мащабната конструкция на градския стадион да бъде със същите размери като тези на последните й две изяви в Ушче (Белград), събрали общо рекордните 350 000 души.

„Това е поредното доказателство, че Цеца подготвя най-големия си проект в България до момента, по подобие на най-мащабните й участия в Сърбия. Сцената ще впечатлява не само с размера си, но и с изградените около нея четири кули, които ще осигуряват перфектен звук по време на шоуто.”, коментират организаторите от Moko Solutions.

Последвайте канала на

Novini.bg
5647 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини