Правителството на Антарктика се събира у нас

  • 28 май 2015 14:28

  • 1396
  • 1
Правителството на Антарктика се събира у нас
©

От 1 юни в продължение на 10 дни България ще бъде домакин на 38-то консултативно съвещание по Договора за Антарктика. В същото време ще се проведе и 18-ото съвещание на Комитета за опазване на околната среда.

Във форума ще участват над 400 делегати от петдесетте държави, които са страни по Договора. София е създала Организационен комитет начело с посланик Веселин Вълчев, а негов заместник е известният полярен изследовател Христо Пимпирев.

"Предвид факта, че всички решения за съдбата на континента се решават с консенсус от пълноправните членове, де факто у нас ще заседава световното правителство на Антарктика", коментира Веселин Вълчев.

Последвайте канала на

1396 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Manolov

2023.07.28 | 01:22

1
Надеждни кредитни и инвестиционни услуги за всеки Здравейте всички, тук сме, за да ви запознаем с нашата финансова институция, която е част от голяма банкова група, специализирана в договори за заеми в Европа. Ние предлагаме кредитни услуги за инвестиции във всички сектори на дейност - Земеделски кредити - Търговски обект - промишлени инвестиции - финансиране на стартиращи предприятия - кредити за недвижими имоти - Автомобилни и други кредити Ние сме готови да ви придружим с нашето много изгодно решение с лихвен процент от 2% на година и срок на погасяване до 30 години. За повече информация се свържете с нас по имейл Имейл: Pacific-loan.service@outlook.fr

Добави коментар

Водещи новини