Бургаски лекари спасиха живота на министър на Путин

  • 28 май 2015 13:49

  • 2658
  • 0
Бургаски лекари спасиха живота на министър на Путин
©

Министърът на икономиката и енергетиката на руската Сератовска област е бил опериран по спешност в Бургас. Операцията е спасила живота на 64-годишния Сергей Михайлович Лисовски, съобщава "Всеки ден".

Той постъпил в болницата със силни болки в областта на корема. При прегледа се оказало, че кръвообращението на стомаха му е било прекъснато и се е наложило лекарите да го възстановят. При интервенцията са били използвани 30% от червата на пациента.

В момента приближеният на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 е в реанимация под постоянно лекарско наблюдение. Директорът на болницата е уведомил за случая руското посолство у нас.

Лекарите сравняват случая с тежък инфаркт.

В същото време визитата на Лисовски в Бургас е забулена в мистерия. Вероятно посещението му е от частен характер, тъй като няма данни за негово участие в служебни срещи с представители на местната власт. Не е изключено той да има имот по Южното Черноморие, подобно на още много свои сънародници.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2658 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини