ИД срина древния град Палмира (видео)

  • 28 май 2015 12:22

  • 8762
  • 6
ИД срина древния град Палмира (видео)
©

„Ислямска държава” засне видео, в което са видими опустошенията в древния град Палмира. Градът, разположен в централната сирийска провинция Хомс, бе превзет от групировката миналата сряда. Сега той е в развалини, а улиците са пусти.

Международната общност се опасяваше, че джихадистите ще унищожат безценните храмове, гробници и колонади с 2000-годишна история. Част от безценните постройки в южната част на града са напълно унищожени.

Ислямистите вече унищожиха няколко града с голяма историческа стойност в Сирия и Ирак и въртят доходоносен бизнес с артефакти на черния пазар. Музеят и артефактите на Палмира вече пострадаха от разрушенията и плячкосванията при четиригодишната гражданска война в Сирия.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8762 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Истината!

2015.06.05 | 14:37

6
Сега ще Ви кажа Истината относно "Ислямска Държава"! Организацията е създадена и развита с една цел - да премахне древните култови и енергийни места на древните цивилизации в района! Енергийните полета на тези храмове, обредни зони и енергийни защити пречат на изпълнение на ритуалите на Масоните или ако иксате ги наречете Илюминатите! Колкото по-малко такива свети места има толкова по-добре за силата на ритуалите на масонството! Създателите на "ИД" предварително са знаели какво варварство да очакват от фанатични мюсюлмани и са прежалили милиони човешки животи и страдания. Както виждате ИД върши своята работа и разрушава необратимо цели антинчи градове. Очаква се един огромен район да попадне под властта на ИД - в този район няма да остане нито едно място неосквернено! Така създателите на ИД ще могат спокойно да завършват ритуалите си. Наречете ме луд, какъвто желаете, но това е истината. Поради тази причина великите сили, които са под контрола на Масоните/Илюминатите - не закачат ИД!!! Предполагам, че като изиграят ролята си ИД ще бъдат победени и унищожени, като задкулисните им създатели ще поемат слвата и заслугите за победата!
До Истината

2015.06.04 | 00:48

4
Това е наистина много интересна версия и тя би могла да е вярна. Според мен, обаче, ИД е създадена с идеята да разпределя трафика на наркотици, ценни антики и хора между Запада и Изтока. Подобна роля изпълняваше режима на Саддам Хюсеин (тъй като Ирак е ключова територия), подобна роля изпълняват и службите на МОСАД(които стоят заедно с ЦРУ, според мен, зад ИД). Привържениците на Дейвид Айк биха казали, че ИД се опитва да унищожи следите от "истинската" история на човечеството и от присъствието на рептилите, но аз съм по-склонен да вярвам на версията, която изложих, защото в тоя свят всичко се върти около парите. Как си представяте тези фанатизирани диваци да имат за цел да овладеят някакви енергиини портали?! Как изобщо си представяте, че тези фанатици могат да бъдат контролирани от т.нар. илюминати?! Подбуждани, насъсквани да, но контролирани... абсурд.

2015.06.04 | 00:48

3
Ако политиците ни спят още... е напълно реално да нахлуят и тук!

2015.06.04 | 00:48

2
Човеко, напълно подкрепям написаното от теб! Тук в България също имаме стотици свети места, да не кажа най-силните в света енергийни центрове - би ли могло и тук да се очаква такова варварство скоро и тук?
1

2015.06.04 | 00:49

5
Не е за вярване че през 21 век е възможно да има толкова голяма човешка простотия.
владо

2015.05.29 | 08:57

1
напълно точно казано

Добави коментар

Водещи новини