Благотворителен концерт ''Всички деца заЕдно''

  • 28 май 2015 11:08

  • 1308
  • 0
Благотворителен концерт ''Всички деца заЕдно''
©

Тази събота на 30 май, цял ден в столичната Борисова градина ще празнуваме „Всички деца заЕдно“.

Дамски Лайнс клуб „Софиа Диамант” с партньорството на сдружение „Изкуство за живот” с проекта ''Мое мъничко дете'' и с подкрепата на Столична община, организират благотворително събитие.

След три поредни години различни инициативи в помощ на онкоболните деца, тази година каузата е: Изграждане на спортна площадка на територията на Центъра за социална рехабилитация и интеграция на лица с проблеми от аутистичен спектър.

Празникът започва в 10:00 ч. на лятната сцена в Борисова градина с много изненади, песни, танци, игри, спортни състезания. Ще има големи награди – велосипеди, скейтбордове, играчки, книги, лакомства и др.

Към събитието ще се присъединят Емо Костадинов, Филип Аврамов, Ралица Бежан, Йоана Буковска, Мариана Йотова, Лара Златарева, по-известна като кака Лара, Марина Драгомиретская, Росен Пенчев, Лео Бианки,(които са създателите на сдружението „Изкуство за живот”), децата от D Stars, София Георгиева, Марио Кръстев, Малчуган Великан и още много популярни изпълнители и талантливи деца.

Последвайте канала на

1308 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини