Кратка премиера с цел оцеляване, или смайващият дебют на Соня Тодорова

  • 28 май 2015 10:55

  • 1051
  • 0
Кратка премиера с цел оцеляване, или смайващият дебют на Соня Тодорова
©

Ако твърдо сте решили да оцелеете в големия град, елате в клуб SOHO на ул. „Искър” 4 на 3 юни точно в 19 часа!

„Кратък и практичен наръчник по оцеляване на семейства с малки деца и други в София“ е роден по естествен път. Някъде между първата и втората бременност, между макароните и кремсупата от каквото има, малко преди авторката да навърши 35.

„Възможно е да съществува някакъв начин човек да живее спокойно и пълноценно тук – да има удовлетворяваща, полезна и доходоносна работа, приятелите и родителите му да са ведри и уравновесени, децата му – защитени и добре образовани, да успее да се изолира или поне абстрахира от войнстващата пошлост, простащина и безочие”, разсъждава Соня Тодорова.

Рецептата за оцеляване е запазена марка на авторката, а премиерата ще забъркат Светлозар Желев, Жаклин Вагенщайн, Кремена Димитрова, Васил Георгиев... и още мнооого малки и големи граждани, гражданки, размисли и страсти.

Ще слушаме музика във фантастичната градина на заведението, ще опитаме кекса с моркови на авторката и ще пием летни питиета в приятна компания, за да преглътнем с удоволствие ядовете си, не заради друго.

Вземете и децата, ще можете да се възползвате от нашия паркинг за детски колички, както и от специалния кът за забавление на малчугани!

Заповядайте на 3-ти юни точно в 19 часа в клуб SOHO на ул. „Искър” 4! 

Последвайте канала на

1051 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини