Популярният диджей Deadmau5 купи Lamborghini за котката си

  • 28 май 2015 09:05

  • 1466
  • 0
Популярният диджей Deadmau5 купи Lamborghini за котката си
©

Котката на дизайнера Карл Лагерфелд е една от най-разглезените в света, но според креативния директор на Chanel, тя струва милиони. Германският дизайнер твърди, че котката е заработила 3.22 млн. долара през миналата година само от участието си в две реклами.

Домашните любимци биват глезени навсякъде по света, а фактът, че популярният диджей Deadmau5 е купил на своята котка умален модел на Lamborghini, доказва точно това. Към март 2015 г. котката на Лагерфелд - Шупет, има над 46 000 фенове в Twitter. Тя има две прислужници - Франсоас и Маржори, които се грижат за нея. Освен грижите по тоалета й, двете прислужници записват в дневник какво прави котката и в какво настроение е, като тази информация после се ползва от Лагерфелд и от ветеринар на повикване.

От Opel решиха да използват котката в една от рекламите си, която снимат заедно с Лагерфелд. Доста често колите и котките вървят заедно. Това е някаква тенденция на 21 век - време, в което се наблюдава западането на всемогъщия V8 двигател и възхода на електрическите самоуправляващи се коли.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1466 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини