Касабов: Цачева раздава правосъдие като средновековен кадия (видео)

  • 28 май 2015 08:03

  • 3017
  • 3
Касабов: Цачева раздава правосъдие като средновековен кадия (видео)
©

Председателя на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 наруши правилника, каза депутатът от Патриотичния фронт (ПФ) Валентин Касабов по ТВ 7.

Гостът в студиото се позова на правилника на работа на български парламент, в който пише, че депутат може да бъде отстранен само когато пречи на работата на органа на законодателната власт или когато гласува с чужда карта. Вчера той бе отстранен от заседание в пленарна зала с мотиви нападки срещу Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. "Цачева раздава правосъдие както средновековен кадия. Ние не може търпим такова поведение. Може да поискаме оставката на Цачева. Вероятно може да стигне до предсрочни избори", предположи той за развитието на събитията в бъдеще.

"Не е трудно да си оттеглим подкрепата продължи Касабов. Не сме се подписали под коалиция. Ние от началото заявихме, че не искаме постове", заяви той. За нас самоцел е България, а не властта, категоричен бе Касабов. Според него ГЕРБ нямат избор да не се прегърнат с ДПС, което се опитва да се впие във властта.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3017 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Соня

2015.10.11 | 09:04

3
Тази дърта гювендия на времето беше секретар на БКП в Окръжния съвет на град Плевен.Палаво момиче беше.

2015.05.29 | 12:54

2
Винаги пияната свиня Касабов пак грухти тъпизми.

2015.05.29 | 12:54

1
фесбойко пудел си намери казва се Валери.Касабоглу пак повтаря,каквото му е заръчал турския консул по скъпите яхти.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини