Поетеса от Пловдив: Борисов има врагове в ГЕРБ

  • 28 май 2015 07:45

  • 2091
  • 0
Поетеса от Пловдив: Борисов има врагове в ГЕРБ
© Булфото

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г има врагове в собствената си партия, каза пловдивската поетеса Магдалена Димитрова по ТВ 7.

Жената, която стана известна преди няколко години със стихотворенията си, посветени на премиера и бившия вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви, че е написала нова творба за премиера. Тя също посочи, че Борисов има неприятели в редовете на водената от него политическа формация. Жителката на на града на тепетата обаче не посочи кои са са враговете на Борисов с партиен билет.


61-поетеса издекламира и част от стиховете: "Виновниците вкарай бързо в затвора и да нямаш дори опора, действай бързо ти, Бог над тебе бди". Тя твърди, че Бог й диктувал стиховете, но с възхищението й към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е свързано нейното вдъхновение. Посветила му е над 10 стихотворения. "Има сила, която наричам Бог. Тя ми диктува какво да пиша", обяснява Магдалена Димитрова.

"От външните сили ти ни пази, ще ни вкарат само те във войни. Народът ще страда, ще гине, ще мре...“, пророкува пловдивчанката. "Надявам се Борисов да обърне по-голямо внимание, защото това, което сега прави, не е достатъчно. Трябва смело да действа, защото в момента не се правят никакви реформи. Ако не се вземат мерки, България загива“, заяви още поетесата.

Тя зове за реформи и в правосъдната, и в социалната сфера, а съветът й към Борисов е да се пази дори от най-близките си съмишлениц

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2091 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини