Корман Исмаилов: Българските политици отглеждат бедни, необразовани хора, за да гласуват за тях

  • 27 май 2015 17:45

  • 2181
  • 2
Корман Исмаилов: Българските политици отглеждат бедни, необразовани хора, за да гласуват за тях
©

Проблемът не е само Гърмен. В бъдеще ще има подобни проблеми, песимист съм, че проблемът с ромите ще бъде решен. В основата на всичко е бедността. Българските политици отглеждат бедни, необразовани хора, за да гласуват за тях, каза политикът от Реформаторския блок Корман Исмаилов в „Лице в лице“ по БТВ.

Политиките за интеграция и създаване на заетост тотално се разминават. Те не работят нарочно, за да има гласове за дадена партия, допълва Исмаилов. Българските партии си играят с етническите страхове, за да могат да извличат политически дивиденти.

Големите проблеми не се решава, а задълбочават, категоричен беше Исмаилов. Ръководството на ДПС попада в изолация на някои политически въпроси и сега търсят път да се върнат, нападайки Атака и Патриотичния фронт.

Трагедията на прехода е, че генерацията, която управляваше се запази. Те говорят едно днес, а друго утре. Затова няма промени и реформи, затова нищо не върви напред, категоричен беше Корман Исмаилов.

Има противоречия и съпротива от съдебната система за реформирането й. Няма единна форма за реформа на съдебната система, категоричен беше Исмаилов.

Последвайте канала на

2181 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.05.28 | 16:13

2
Май Атака не я нападат,нали бяха съюзници и не се знае дали не са още.Само ПФ не им изнася.Това е очевидната истина.
Аз казах

2015.05.28 | 16:13

1
Вярно го е казал човека, че управляващата класа си отглеждаше години наред циганските гласоподаватели. Чудя се само защо разни олигофрени отново нападат АТАКА ?! Нима през тези години те бяха на власт ?!

Добави коментар

Водещи новини