Ваньо Танов влезе инкогнито на Капитан Андреево и започна проверка

  • 27 май 2015 17:27

  • 2528
  • 2
Ваньо Танов влезе инкогнито на Капитан Андреево и започна проверка
©

Шефът на митниците Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната лично се зае с организацията на работата на митниците на ГКПП Капитан Андреево.

Малко преди 16 часа следобяд днес той влязъл икогнито на пункта с джип на "Гранична полиция" и започнал инспекцията на пунтовете за обработката на влизащи и излизащи МПС-та. Както бе оповестено още миналата вечер след спешна среща по кризата с границата ни с Турция на финансовия министър Владислав Горанов и транспортния Ивайло Московски, митничар номер 1 Танов поема временно координацията на граничния пункт заради усложнената обстановка с трафика. Преди Танов да отиде на плаца за указания, той имал срещи в управлението на ведомството в Свиленград. Както бе и предварително подсказано, Танов избегна срещите с репортери и изявления пред медиите.

Временният шеф на местната митница Стефан Марашев се освобождава предсрочно заради задръстванията по границата. Всъщност днес, 28-ми май, изтича срокът, до който върналият се за трети път начело на клона на Агенцията Марашев по Закон имаше право да заема поста като и.д. - началник.

В същото време Общинският съвет в Свиленград при декларация и изрази готовност да бъде домакин на разговори между ръководството на Агенция митници, превозвачи и спедитори. Днес тапата от камиони пред Капитан Андреево, която бе 10 км. в понеделник, се стопи до 4 километра.

Колоната от тежкотоварни автомобили на ГКПП – Капитан Андреево се стопява. Това каза за Фокус Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната, директор на Агенция „Митници” във връзка с усложнената ситуация и колоните от автомобили на граничния контролно-пропускателния пункт Капитан Андреево. По думите му до сутринта се очаква опашката от автомобили да премине през пункта и няма необходимост от допълнителни митнически служители за справянето с проблема.
 

Последвайте канала на

2528 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.05.28 | 09:27

2
Браво Танов

2015.05.28 | 09:27

1
Оправи ги тези митници най после

Добави коментар

Водещи новини