Двойно предателство: Майка отмъкна мъжа и бебето на дъщеря си

  • 27 май 2015 17:07

  • 10836
  • 1
Двойно предателство: Майка отмъкна мъжа и бебето на дъщеря си
©

Грозновата и дебела майка отмъкна атрактивното гадже на бременната от него 19-годишна щерка, а за капак й взе и бебето, пише в."България днес".

Похотливата Хелън Форд (41) забива нож в гърба на единственото си дете две седмици преди раждането. За тийнейджърката Хедър това е втората рожба. На 15 г. тя ражда от първото си гадже, което я изоставя далеч преди да стане баща. Същата история се повтаря и с новата й изгора Том Торнтън (24).

"Той реши да напусне дома ни един месец преди синът му да се появи на бял свят. Бях съкрушена. Дни по-късно отидох в къщата на родилите ми, където да потърся утеха. Сърцето ми спря, когато заварих майка ми и Том под завивките. Заявиха ми, че се обичат и не съжаляват за случилото се. Беше като някакъв хорор филм. Исках да умра в този момент", споделя младото момиче.

Бащата на Хедър - Бари (50), последен разбира за подвизите на жена си. Двамата с в брак 21 г., който завършва с грозна раздяла.

"Най-гадното в цялата тази нелепа история е това, че Том ми е колега в завод за кучешка храна и лично го избрах за свой зет - казва съкрушеният Бари. - Настоявах да се запознаят и Хедър да прекарва повече време с него, за да го опознае. Жена ми бе твърдо против проектозетя и въобще не го харесваше. Казваше, че Том е лоша партия и не бива момичето ни да има нещо общо с тип като него", допълва предаденият баща.

Хелън и Том не се трогват от разбиването на семейство Форд и започват нов живот начисто. Подлите им действия обаче не спират с любовната афера. След като парафира документите за развод, Хелън принуждава младия си любовник да поиска пълно попечителство върху невръстния си син. В съдебната зала Том и адвокатът му доказват, че Хедър не може да се грижи за бебето, и печелят делото.

Магистратът отсъжда, че безработната майка, която вече има едно отроче от друг мъж, не може да отглежда новороденото, и го присъжда на бащата.

"Това ме съкруши още повече. Не знам как ще продължа да живея. Донякъде вината за случилото се е моя, защото отказах да наема адвокат за процеса. Бях убедена, че няма как съдията да ми вземе бебето и да го даде в ръцете на Том й майка ми", изтъква през сълзи Хедър, която продължава да живее с баща си.

Последвайте канала на

Novini.bg
10836 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.06.01 | 13:25

1
Какъв Том Торнтън , тоя си е чистокръвен циганин с шушляков анцуг.

Добави коментар

Водещи новини