Нарязаха гумите на 5 коли във Враца

  • 27 май 2015 15:09

  • 829
  • 0
Нарязаха гумите на 5 коли във Враца
©

5 коли осъмнаха със срязани гуми на паркинг пред блока на ул. „Черни дрин" 2 във Враца, съобщава "Конкурент". Всички собственици живеят в жилищната сграда, а двама от тях се оплакаха, че подобен инцидент им се случва за втори път. Според живущите колите са увредени след 2 ч. тази сутрин, тъй като един от съседите се е прибрал по това време и не е забелязал нередност. Христо и Мариан работят като военни в новосформираното поделение и живеят в сградата от 5 години.

„Това не е първият случай, в който режат гуми на колите ни, но досега не са били толкова много. Преди са рязали по 1-2 гуми, и то през много дълъг период от време", разказа Мариан, който сменя гумите за втори път от началото на годината. Увредено е и реното на Христо.

„В началото на годината също пострада моята кола и нямаме обяснение кой може да го прави и с какви мотиви", каза Христо.

Сред пострадалите коли има и на военни, които са пристигнали в града преди няколко седмици от поделението в Казанлък.

На място пристигнаха и полицаи, които разпитаха собствениците на увредените автомобили и подадоха жалби до районното управление на МВР във Враца.

Според хората от блока няма реална причина, заради която да им отмъщават с рязане на гуми, а извършителят действа на случаен принцип.

„Предстои да направим среща на етажната собственост, на която да обсъдим идеята да поставим камера, за да може да се спре с тези неприятни инциденти. Всички жители на блока винаги спират тук, не оставят колите си на места, на които спират други автомобили затова остава пълна загадка защо съсипват колите ни", категорични са хората от блока.

Това не е първият случай в района, при който някоя кола осъмва надрана или със свалени лайсни, но извършител не е установен.

Последвайте канала на

829 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини