Пиян вилня в социалното в Монтана

  • 27 май 2015 14:53

  • 1637
  • 1
Пиян вилня в социалното в Монтана
©

49-годишен мъж от Монтана ще остане в ареста 5 денонощия заради погром, извършен от него в социалната служба в града, съобщи "Конкурент".

Във вторник по обяд 49-годишният Александър Н., нахлул пиян в социалната служба. Той търсил сметка от служителите за това, че  помощите му закъсняват. Чиновниците търпеливо му обяснили, че парите не се бавят, а срокът за превода е краят на месеца.

Александър обаче не останал доволен от отговора и започнал да крещи и да хули служителките в службата. Когато те се опитали да го изведат, грабнал стол и с него потрошил един от прозорците. Дошла полиция, арестували го и го осъдили по бързата процедура на 5 денонощия арест.

При разпитите станало ясно, че преди да нахлуе при социалните, Александър буйствал и в офиса на банката, където получава помощите си. Там обаче охраната бързо го озаптила и до инцидент не се е стигнало.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1637 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
една жена

2015.05.28 | 09:59

1
горкият човек ...кой знае какво му е на душата... няма сила, която да накара безхаберните служители да ти обърнат внимание ! а това , че е пил се питам, от къде е взел пари ...или не е могъл да си допие ...

Добави коментар

Водещи новини