Съпрузи си спретнаха невиждан скандал в съда в Петрич

  • 27 май 2015 14:13

  • 3573
  • 0
Съпрузи си спретнаха невиждан скандал в съда в Петрич
©

Със силни крясъци, обидни думи и ред обидни квалификации, бивши съпрузи вдигнаха във въздуха съда в Петрич при днешното си бракоразводно дело. Наложи се съдията, който водеше гражданския процес, да прибегне до услугите на съдебните охранители, които също едва удържаха положението.

Бившата съпруга на Иван К., бълваше обиди към половинка си. Тя продължи и в кулоарите цялото си излияние по адрес на бившия си съпруг, и то в присъствието на 15-годишната им дъщеря. Детето беше разпитано като свидетел само в зала само в присъствието на съдията, адвокатите и социален работник. То беше видимо най-разстроено от приключването на съвместното съществуване на двамата си родители.

Повод за големия семеен скандал в зала, стана изказването на бившата вече съпруга, която обвини половинката си, че е луд и че е затрил семейството си с изтегления кредит в размер на 200 000 лв., пише struma.com.

Съпругът не й остана длъжен и защити честа си и се закани, че няма да допусне от тук нататък половинката си в къщата му в село Дамяница. ”Само през трупа ми!”, изстреля в очите й той. Това влуди съпругата му и тя започна да го обстрелва като картечница с обиди и ругатни. В продължение на час и половина тя не спря да бълва огън и жупел.

Толкова обидни думи на куп досега съдът в Петрич не помни. Двамата се караха пред препълнената зала, която днес бе посетена и от стажантите по право, станали свидетели на истинския семеен екшън.

Съдът ще се произнесе до 1 месец.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3573 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини