Кадиев с нови остри нападки към ръководството на БСП

  • 27 май 2015 12:09

  • 1514
  • 1
Кадиев с нови остри нападки към ръководството на БСП
© Булфото

Бунтарят в БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в отново разкритикува публично партията си и ръководството й.

Този път депутатът го направи във в. "Галерия". "Доста от колегите ми завиждат за личната ми позиция. За това, че мога да говоря неща, които другите не биха си позволили. Това е така, защото никога не съм от ръководството на БСП нито за назначения, нито финансово", казва Кадиев. "Бургаската ни структура е тръгнала да прави коалиция с "Патриотичния фронт" за местните избори. В Кърджали се разбират с ГЕРБ срещу кандидата на ДПС. Нищо чудно в Пловдив да подкрепим Славчо Атанасов, а в София Соломон Паси. Така не се прави! Когато ръководството прати посланието: "Ние на национално ниво няма да се съюзяваме, ама вие на местно се разбирайте", всеки започва да си прави каквото иска. Става боза, от която политическият образ на БСП се размива", казва депутатът.

"БСП трябва да се освободи от хората, които й тежат като морал. Георги Гергов каза, че има човек от висшето ръководство на партията, който е взимал по 40 бона на месец от Цветан Василев. Ами нека Гергов каже кой е този човек, да му искаме оставката и да го махаме. А сега съмнението виси във въздуха и всеки казва, че в БСП има такива хора. Е, как да ни повярва обществото?", допълва още депутатът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1514 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
МОРАЛА И МИЛИОНЕРА

2015.05.28 | 00:37

1
НАГЛОСТ Е ДА ГОВОРИШ ЗА МОРАЛ А ДА МИЛИОНЕР НА ГЪРБА НА БЕДНИЯ НАРОД. ПРОДАВАЧА НА ТОК ГОВОРИ ЗА МОРАЛ. ТОВА Е ЦИНИЗЪМ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини