ДПС целят разделяне на обществото, обвини ги ПФ и заплаши с оттегляне на подкрепата си (видео)

  • 27 май 2015 09:42

  • 3106
  • 16
ДПС целят разделяне на обществото, обвини ги ПФ и заплаши с оттегляне на подкрепата си (видео)
©

Явна е дългосрочната стратегия на ДПС за разделяне на българското общество с теснопартийната цел за постигане на властта. Това води до чувството на безнаказаност.

Това обяви в декларация от парламентарната трибуна съпредседателят на Патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Няколко цигани извършиха брутален побой върху няколко българи. Той по щастливо стечение на обстоятелствата не завършва със смъртен случай, припомни той случилото се миналата седмица в Гърмен.

За пореден път сме свидетели на безсилието на държавата. Признакът на Катуница и масовите антиромски протести отново заплашва крехката стабилност на нашата родина, подчерта Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Така нареченият квартал „Кремиковци“ се състои от изградени за около 10 години незаконни постройки по вина на „местния дерибей“ Ахмед Башев. Когато през 2011 година се издава наредба за събаряне на псотройките, това не е извършено. Сега кметицата обещава, че ще направи всичко възможно, но не казва как се е стигнало дотук, отбеляза националистът.

За живеещите в кв. „Кремиковци кражбата се превръща в препитание. Чувството за безнаказаност и чувството, че обществото е длъжно е да им плаща сметките води до смъртни случаи. Точно това брутално и ежедневно погазване на законите на страната е причината за задълбочаващото се разделение на нацията и носи вълнения, допълни Симеонов.

По тази причина един от основните приоритети на ПФ бе борба с битовата престъпност. За съжаление, през изминалите 7 месеца правителството не извърши нищо по този раздел. Заедно с натрупаните от предните правителства проблеми няма как да не подчертаем, че точно това бездействие е причина за Катуница, Марчево и други. 7 месеца след създаване на правителството не е направено нищо, възмути се лидерът на НФСБ.

Той припомни, че въпреки предложението на ПФ за ограда по границата, такава изградена нова няма, а изградените по време на правителството на Пламен Орешарски били паднали.

От Патриотичния фронт дадоха ултиматум до 1 юли 2015 да бъдат изпълнени няколко техни искания, в противен случай от партията щели да оттеглят подкрепата си от властта.

Сред исканията на ПФ са незабавно премахване на всички незаконни постройки в кв. „Кремиковци“, село Марчево; привеждане на закона за територията в действие; мерки срещу битовата престъпност; изграждане на ограда по границата; недопускане на вдигане цената на тока; мерки срещу незаконната сеч; решаване на институционалните промени за българите зад граница.

„Неизпълнението им ще доведе до прекратяване на подкрепата ни към правителството. Да живее България“, завърши Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Последвайте канала на

3106 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2015.05.29 | 06:35

16
Ne barkai Ataka glupako
SCHWARZ FREIHERR

2015.05.29 | 06:35

15
Явно ПФ не се имат като управляващи, макар че имат зам. министри и министри. Щели да оттеглят подкрепата си защото не са постигнали нищо за 7 месеца. Ами господа "патриоти" защо се държите като ощипани моми и не виждате собствените си грешки и некомпетентност?

2015.05.29 | 06:35

14
TOZ IBRIK E SASHTATA KURVA KATO BOIKOYGLY

2015.05.29 | 06:34

13
Защо да се събарят незаконни постройки само в „Кремиковци“, а не навсякъде?
Иван Иванов

2015.05.29 | 06:34

12
Атака и Патриотичен фронт са фалшиви националисти. Ако тези се наричат патриоти, то тогава Левски и Ботев трябва да се наричат предатели, но в случая е обратното.

2015.05.29 | 06:34

11
Валери Симеонов с еврейска номенклатурна фамилия Балевси известен в Бургас с това ,че е разпространител на гей порно,същия беше назначен за (патриот) за да дръпне неговата формация гласове от неудобната Атака.

2015.05.29 | 06:33

10
България няма нужда от фашистки партии, които да целят разделение на обществото, а вие г-н Симеонов, правите точно това!
Радан Кънев

2015.05.29 | 06:33

9
Ти си последният човек, който има право да говори по тази тема, бе гном !!
tz92

2015.05.29 | 06:33

8
Това е върхът на наглостта! Партията, която нарича "човекоподобни", "скотове" някои хора да казва на партията, защитник на всички граздани, че разделя обществото. Не знам този как се гледа в огледалото.

2015.05.28 | 13:41

7
Ще гласувам за ПФ. До сега не съм гласувал за тях, но само те назовават нещата с правилните им имена

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини