Манолова разкри шокиращи подробности за аферата "Костинброд"

  • 27 май 2015 08:08

  • 8214
  • 19
Манолова разкри шокиращи подробности за аферата "Костинброд"
©

Аз нося своята отговорност за Изборния кодекс, съветвам и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да носи своята за СРС-тата в съда. След като ГЕРБ не харесват Изборния кодекс да го бяха променили. Вместо това от ГЕРБ не написаха и ред за промяната му. Това каза депутатът от БСП лява България Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в сутрешния блок на БТВ.

Нека да питаме гражданите дали проблема на изборите са преференциите. На есен гражданите сами ще определят състава на местната власт. С това не могат да се примирят хората, които са свикнали да контролират всичко. В една кандидатска листа, в която се знае, че всяко място е избираемо, кандидатите ще се стремят да изпъкнат. Най-голям страх на партийните функционери е от гласът на хората, посочи лявата депутатка.

Притеснително е, че 5 месеца преди изборите управляващите да не могат да отпечатат бюлетините. Предложено бе те да се печатат в печатници, избрани от кметовете на ГЕРБ. Това е Костинброд-2, дори Костинброд от 2 до 22.

Има информация, че на последните избори в печатницата в Костинброд работници са били карани през нощта да попълват хиксчета, като са получавали по 200 лева на нощ. Това ми каза депутатът Велизар Енчев. Манолова разкри, че костинбродски бюлетини са били открити в един голям избирателен район. Тя разкри, че разполага със снимка на бюлетини, които са пазени в областна управа и след разрастване на скандала са били унищожени, хвърли медийна бомба Манолова.

Острието на левицата не пожела да разкрие съдържанието на червената папка, която носеше, с оправданието, че още прави проучване. След това данните ще бъдат обявени публично, закани се тя. Манолова разкри, че броят на тези бюлетини е над 50 000 и те са се съхранявали до декември месец, хвърли бомба в ефира Манолова.

В този момент депутатът от ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на поиска да се включи по телефона: "Балонът "Костинброд" се спука. Нито един от ГЕРБ не каза, че ще има промяна на изборния кодекс. Още миналата година, когато е имало проблем за печатане на бюлетините. Тези манипулации са измислици на Манолова. Това се случва предизборно с цел да се хвърля кал по опонента. Костинбрд няма! Във всяка изнесена информация от г-жа Манолова се съмнявам, след като и съда се е произнесъл. нека да се разследва, ние сме за прозрачността".

Не се наемам да коментирам невнятните обяснения на Караянчева. Аз съм поела своята отговорност. Призовавам ГЕРБ да си свършат работата, но да има контрол върху отпечатването на изборните бюлетини. Разследване за това, което се прави в печатниците съм правила заедно с Протестна мрежа" и по-конкретно с Антоанета Цонева.

Навсякъде по света има контрол. Ако това не се направи няма да има смисъл от избори. Попитайте г-жа Кунева имаше ли в Кюстендил също подготвени бюлетини.

Съдът каза, че Росен Желязков не е виновен, а че не е готвена изборна манипулация, завърши Манолова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8214 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
въй

2015.07.08 | 11:43

19
Тоз миндил пак са пуказа!
чуле

2015.07.08 | 11:43

18
Следващите избори ще са най-скъпите, заради вградените защити в бюлетините. Като гласувам на бюлетината се слагат два печата и така тя става валидна. За да се направи манипулация трябва да участва цялата комисия. А участва ли комисията защитите нямат значение. Ама на, ще се похарчат около 100млн. лева за да се угоди на кюстендилската коза.
as

2015.07.08 | 11:43

17
Тази дрисня нямали най-накрая да си затвори плювалника?
banda88

2015.07.08 | 11:43

16
наближават избори и манипулаторите влизат в действие ... на всички ни е ясно, че тя и дудука няма как да са знаели такива подробности, ако самите ТЕ не участват в манипулациите ... т.е. и цацата си мълчи
Сюртюка

2015.07.08 | 11:43

15
Много нагла курва, незнам колко пари си плаща да я покозват.Лошото е ,че закусвах и си бях пуснал бтв като я даваха без малко да повърна от тая помия гнусна. Някой знае ли къде има порно с нея или клипче като прави свирки? Благодаря предваритилно!
gost

2015.07.08 | 11:43

14
Ей тоя миндил не са спря.Две години минаха, нищо не успяха да докажат за Костинброд (пък и бяха близо година и нещо на власт) и сега преди избори пак си отвори гнусната устичка.Ако има доказателства да ги вада да се докаже и толкоз. Ама не те комунистите им дай само да плямпат измишльотини като счупени плочи, да въртят едно и също.
погнуса

2015.07.08 | 11:42

13
не стига че нагло..ами и пари ни струва на всичките..

2015.07.08 | 11:42

12
Не знам защо ви наричат комунисти, след като сте създадени от предателите на БКП.
МДА

2015.07.08 | 11:42

11
Тези с конкурс ли ги избират или са природно лъжливи От яд не остана нищо по нея добре че има кит по един пръст Няма кой да ви вярва вече а и електорат не остана

2015.05.27 | 21:50

2
gerb,dps,bsp-aut

2015.07.08 | 11:42

10
Нагла простакеса!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини