Дарина Павлова на яхта с Бандерас в Кан

  • 27 май 2015 06:37

  • 6580
  • 3
Дарина Павлова на яхта с Бандерас в Кан
©

Бизнесдамата Дарина Павлова била специален гост на партито, с което Антонио Бандерас полял година щастлива любов с Никол Кимпел.

Звездата от „Десперадо” събрал най-близкото си обкръжение на яхта по време на фестивала в Кан. „Аз на яхти не обичам да стоя, защото страдам от морска болест, но тази бе добре закотвена и си изкарах чудесно. Антонио се запозна с Никол миналата година на партито на „Непобедимите 3” отново в Кан.

Тя е изключително сладко същество и е далеч от киното, работи във финансовия сектор. Антонио е много щастлив, цъфти край нея.”, обясни пред bTV Павлова. На червения килим в курортното градче тя се озовала по покана на режисьора Матео Гароне, който представил първия си англоезичен филм „Приказката на приказките”.

Главна роля във фентъзито има Салма Хайек, с която мадам Мулти също общува на „ти”. Дни преди финала на „България търси талант” Павлова потвърди намерението си да дари хонорара си от журиране на участник в шоуто.

„Отдавна съм го набелязала, но не искам да казвам кой е той преди формата да приключи, за да не се спекулира.”, обясни вдовицата на Илия Павлова

Последвайте канала на

Нора Виткова
6580 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.05.30 | 09:41

3
Ех Антонио, умната че...отиде ти банковата сметка!
бг

2015.05.30 | 09:41

2
Веселата вдовица в ролята на просперираща бизнес дама.
PERO

2015.05.30 | 09:41

1
ANTONIO SI OBI4A BABINKI.

Добави коментар

Водещи новини