Жители на Сопот блокираха Подбалканския път, столът на кмета им беше продаден за 74 лева (обновена)

  • 26 май 2015 12:19

  • 2569
  • 3
Жители на Сопот блокираха Подбалканския път, столът на кмета им беше продаден за 74 лева (обновена)
© Булфото (архив)

Жители на Сопот блокираха Подбалканския път над общината, съобщи радио Фокус.

Протестиращите настояват за спешно отпускане на безлихвен заем от държавата. Според лозунгите им, засега държавата е мащеха за община Сопот. В този момент в сградата на общината се провежда публичен търг за разпродажба на движимо имущество. Очаква се събраната сума да бъде на стойност около 55 хиляди лева. Според протестиращите, този търг няма да реши нищо, но се използва от политически партии, чиито представители не могат да разберат, че по този начин блокират дейността да общината. Протестът продължи десет минути. През това време полиция регулираше движението по пътя. Автомобилите изчакаха търпеливо приключването на протеста.

Първото нещо, което беше продадено на публичния търг, беше столът на кмета, който беше обявен първоначално за 72 лева и беше продаден за малко над 74 лева, съобщи Нова телевизия. Общо 272 вещи трябва да бъдат продадени. Общината дължи на фирмата, построила пречиствателната станция в Сопот, 4,5 милиона лева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2569 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
FM

2015.05.27 | 12:28

3
Гърмен изгърмя, Сопот пропищя. А държавата се е навряла в дирника на родителката си, от безхаберните Глупаци който я управляват. И това ми било, Парламент и правителство.

2015.05.27 | 07:13

2
Почна се! Вдигайте се всички и измитайте веднъж за винаги с камъни и дърве тия поробители политическата сган до един!
FM

2015.05.26 | 16:04

1
За животни и птици, който естественият им ареал не е в границите на Бг-то. Трябва да са в Зоокътовете, или да си отива там, от където са, (онася се за пуйки и маймуни).

Добави коментар

Водещи новини