РЗС: Родопският Цар Киро спретна погрома в Гърмен

  • 26 май 2015 12:14

  • 3413
  • 2
РЗС: Родопският Цар Киро спретна погрома в Гърмен
©

Това, което се случва в Гърмен, е функция на модифицирания модел Местан-Доган, при който ромите са евтини и лесни за заграждане електорални единици, се казва в позиция на партия РЗС по повод случая в Гърмен.

Според хората на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, проблемите са били пренебрегвани, в резултат на което се е стигнало до тази ескалация. Сега отново някой се опитва не да реши, а да замаже проблема. Проблемът е много дълбок и много опасен, предупреждават от партията.

Той може да зарази всички феодализирани общини, където ромската общност има решаващо значение при избора на кмет. „Случващото се в Гърмен е резултат от уродливия феодален модел, установен от Ахмед Башев преди повече от 10 години. Тук е мястото да припомним, че на 20 януари 2012 г. лидерът на РЗС на специална пресконференция в Благоевград заяви: „ДАНС не си свърши работата по отношение на кмета на Гърмен Ахмед Башев, който е родопският Цар Киро. Той е взел цялата власт в региона – икономическа, политическа и религиозна".

От РЗС предупреждават всички институции в държавата, че в Гърмен може да има палежи, побоища и други крайни мерки, които се контролират на религиозна и етническа основа. Регионът ще се превърне във втора Катуница, ако Ахмед Башев продължи да деребейства, се казва още в позицията на партията.

Според РЗС гърменския феодал Ахмед Башев РЗС многократно през годините е показвал, че е недосегаем.

РЗС счита, че Гърмен ще се успокои, само ако се приложи решението от Катуница, а то имаше най-силен ефект когато цар Киро беше вкаран в затвора.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3413 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.06.25 | 15:45

2
Трябват политици , като Яне Янев . За това , че е свествен , си личи по помията , която се излива върху него от всеки страни . Страх ги е , че могат да го изпуснат , като Борисов .
Гавраил

2015.06.25 | 15:45

1
Ромите са далеч по-важни от това да бъдат прости гласоподаватели. Ромите се подготвят за лесно манипулируема, проста и лесно агресираща бойна маса, която може да се употребява за всякакви конфликти и превземане на територии. Защо и кой смятате им дава пари за това неистово размножаване, именно за да ползват момчетата като еничерчета. Защо от десетина години ударно се насърчават ранните женитби, защото в определен ден и час на някого са потрябвали един милион здрави и прости войници.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини