Бутиковият лайнер „Стар Прайд“ акостира във Варна (галерия)

  • 26 май 2015 11:31

  • 2677
  • 1
Бутиковият лайнер „Стар Прайд“ акостира във Варна (галерия)
© Булфото

На Морска гара – Варна акостира пътническият кораб „Стар Прайд“ (Star Pride), плаващ под флага на Бахамските острови.

134-метровият луксозен лайнер е трети за круизния сезон, който посещава гр. Варна. Забележителностите на града ще разгледат 200 пасажери от различни страни, които преди това са посетили Констанца, Румъния.

Любопитно е да се отбележи, че през месец май „Стар Прайд“ празнува първи рожден ден, след като е цялостно реновиран и влиза във флота на компания „Уиндстар круизес“, известна с уникалните круизи, които организира в различни части на света.

„Стар Прайд“ е един от трите моторни кораба на компанията, която разполага и с три луксозни ветроходни лайнера. За своите пасажери „Стар Прайд“ осигурява несравним лукс на море, пресъздавайки атмосфера като на частна яхта. На борда си „Стар Прайд“ приема само 212 души, но корабът е достатъчно голям за да им осигури невероятни изживявания, в същото време е и достатъчно малък за да влиза във възхитителни малки пристанища и заливи, които остават „скрити“ за другите пътнически кораби.

На борда на бутиковия лайнер има казино, библиотека, фитнес и спа център, които са разположени на 6 палуби. За нуждите на пасажерите се грижи 140-членен екипаж.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2677 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
щеката

2015.05.31 | 10:03

1
модерен лайновоз

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини