Депутат направи подвижна приемна в микробус

  • 26 май 2015 09:30

  • 1075
  • 0
Депутат направи подвижна приемна в микробус
©

В подвижна приемна ще се среща с гражданите от Лудогорието независимият народен представител от Разградски избирателен район Гюнай Хюсмен.

Първото населено място, което депутатът посети с приемната на колела, бе исперихското село Лъвино.

Пред гражданите, събрали се на площада Хюсмен заяви, че задачата им като народни представители е не само да стоят в Парламента, а да са по-близо до хората, които са гласували за тях.

Депутатът обясни, че микробусът, използван за подвижна приемна, е закупен с парите от делото, което той спечели срещу Прокуратурата на България заради продължило 12 години разследване срещу него, завършило с пълно оправдаване. Хюсмен отбеляза, че е търсил различни варианти къде да инвестира парите от обезщетението - дали да ги даде на някоя детска градина, на футболен клуб или на Дом за деца или възрастни, докато се спрял на идеята за подвижната приемна.

Народният представител е убеден, че с подвижната приемна ще бъде много по-близо и по-полезен на хората от региона. Той смята да посети всяко едно населено място в областта и да достигне до всеки човек, за да се запознае с проблемите им и да помогне с каквото може.

Приемните му ще са в петък, събота и понеделник, когато депутатът си е в региона. Първият посетител на подвижната приемна беше Мюмюн Фета от Средоселци, който обясни на депутата, че има проблеми с очертаването на нивите си. Народният представител се ангажира да постави проблемите му пред съответните компетентни органи.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1075 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини