Касабов: Не искам повече да съм толерантен

  • 26 май 2015 08:38

  • 7698
  • 10
Касабов: Не искам повече да съм толерантен
©

Стига вече 25 г. се плашим с етническо напрежение. Стига малцинствата са спекулирали с правата и свободите си. България не е мултиетническа държава. Това призова в сутрешния блок на БТВ Валентин Касабов от Патриотичния фронт.

Конституцията трябва да се спазва от всички. Ако оттук нататък се нарушава забраната за агитация на майчин език няма да бъде глобяван 681 лева, а ще трябва да лежи 681 дни в затвора. Тезата на Кадиев е смехотворна, изтъкна патриотът.

Конституцията не забранява агитация на майчин език и аз не разбирам защо трябва да се лежи в затвора за това. Това ще доведе до невиждано етническо напрежение у нас, коментира Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Касабов посочи, че който иска да си говори на родния си език да върне документите си, които са му издадени от България - лични карти, шофьорски книжки, пенсионни решения. Нека поиска да му се издадат турски. Откъде-накъде трябва да говорят на майчин език и да призовават, а ние да се чудим какво говорят. Ако искат да го правят в дома си, на семейни тържества, но не и на избори. Крачка по крачка ние отстъпваме от основните си ценности, отбеляза депутатът от Патриотичния фронт.

Нека не се хвърляме от хипотеза в хипотеза. Целта на БСП е ясна - сега ухажват ДПС предизборно. Всъщност става дума, че една етническа партия 25 г. работи срещу България. Това е човеконенавистна партия, категоричен бе Валентин Касабов.

Напрежението в Гърмен тепърва ще ескалира и няма да е само там, предупреди Касабов. Това е гняв трупан с години. Това ще стане заради безхаберието на управляващите. Трябва да се съборят всички незаконни къщи и това да е началото. След това се отрежда един терен, където се слагат фургони и ромите да се настаняват там, както става с бежанците, предложи националистът. Той отбеляза, че трябва да се подхожда както правят в другите страни с емигрантите.

Защо кметовете не събарят къщи - това е свързано с купуването на гласове. Сигурен съм, че ГЕРБ и РБ няма да приемат активната регистрация.

Според Касабов къщите, които строят в гетата са опасни и са източник на епидемии. Държавата ще осигури елементарни, хигиенични постройки, увери той.

Те продължават да извличат блага на наш гръб и това се нарича толерантност. Не, благодаря - аз не искам да съм толерантен. Не може пред нас да се гази закона, завърши Касабов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7698 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2017.10.29 | 11:19

10
Касабов а като гласувахте 16 милиарда евро .си траеше а МАЗЕН БОКЛУК.които са 30 милиарда лева заем.

2017.10.29 | 11:19

9
Един език,една вяра и всички да са бели .Е от ПФ не сте ли фашисти бе боклуци

2017.10.29 | 11:19

8
toq pederast e golqm narkotik,boiko mu dostavq
batman

2017.10.29 | 11:19

7
Винаги се казва ''циганите ли са най-големият проблем на България?" - ами ... не знам, ама защо не да пробваме 1во с тях пък после ще мислим и за другите проблеми

2017.10.29 | 11:19

6
Този наглец насериозно се взема за политик,невъзпитан глупак.
така е от 30 години вече

2017.10.29 | 11:19

5
бля..бля..бля.. поредната платена политическа мастия които ще ни оправи.
Вуте

2017.10.29 | 11:18

4
Абе, Касабов, абе кретен нещастен, защо не провериш в Швейцария на колко езика се говори, в Испания, в Белгия, в Обединеното кралство, в САЩ. Чул ли си там да съществува забрана за агитация на майчин език? Дори такова понятие като майчин език не съществува. Но тука най напред се постарахте да изпростите народа за да можете да го манипулирате по-лесно и сега го правите. Защо искате да да направите гласуването задължително? Защо не промените Изборния закон, така както е при хората? В обединеното кралство, в изборните бюлетини има масто, където избирателят може да отбележи, че не гласува за нито един от предложените. Нарича се " none the above ".

2015.05.29 | 21:22

3
Браво Касабов!!! Само ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ ЩЕ НИ ОТЪРВЕ ОТ ТАЯ ЗГАН НЕЧОВЕШКА!!
БОИКО СТАНИШЕВ

2015.05.29 | 21:22

2
МАТРИАЛА Е В СЛЯП И ГЛУХ . МАТРИАЛА ОБИЧА КАТО МЛАДА ГОСПОЖИЦА ДА МУ ГОВОРЯТ СЛАДКО И ОБЕЩАВАТ МНОГО НО ЗА ЖАЛОСТ КОГАТО ЧЕ ВСИЧКО ПРОДЪЛЖАВА ПО СТАРОМУ ЗНАЧИ ТРЯБВАТ И ЧЕПАТИ ХОРА ЗА ПРОМЯНАТА В БЬЛГАРИЯ И ТОВА ЗА МЕН Е ПАТРИОТИЧНИЯТ ФРОНТ.

2015.05.27 | 15:30

1
Е вие чак сега се сетихте... отдавна всички роми със незаконни къщи и агресивен характер трябваше да са във изолирани места или затвор, никои не се сеща да го направи. ЦКД (циканска държава) не е моята родина, не искам да се наричам българин, колкото и да съм добър във някои области..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини