Кметицата на Гърмен: Конфликтът ми с Ахмед Башев не е причина за случващото се (видео)

  • 26 май 2015 08:15

  • 2333
  • 3
Кметицата на Гърмен: Конфликтът ми с Ахмед Башев не е причина за случващото се (видео)
©

"Текат в момента срещи с институциите, с протестиращите и с хората от квартал "Кремиковци". Все още нямаме набелязани конкретни мерки", каза пред Нова телевизия Минка Капитанова, кмет на Гърмен.

"Нека хората да оставят институциите няколко дена, за да се стигне до правилното решение", заяви още Капитанова. Тя съобщи, че може би ще се срещне и с министъра на регионалното развитие.

По отношение на протестите, че много външни хора са готови да дойдат в Гърмен и да помогнат на местните, кметицата заяви, че със сигурност има някой, който ги е поканил. "Протестът не е икономически, не е политически, а е социален", напомни отново Капитанова. Тя призова местните да приканят хората извън града да не идват.

Минка Капитанова отрече конфликтът й с Ахмед Башев да е причина за случващото се.  Тя съобщи, че може би ще се кандидатира за втори мандат за кмет на Гърмен и поясни, че смята, че е подготвена.

Хората от ромската махала са много уплашени, те са започнали да се изнасят, според неофициална информация, каза още кметицата на Гърмен.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2333 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
всичко е ясно

2015.07.03 | 18:19

3
тази хубавица кметицата е разрешила на циганите да се заселят НЕЗАКОННО,за да може на изборите да ги използва като гласоподаватели.

2015.07.03 | 18:19

2
Не ни интересуват отношенията ти с турчеещия се българомохамеданин башев.Решавайте проблема в Гърмен и цялата страна с орките,щото лощо идва!
jjj

2015.05.29 | 19:12

1
Циганите искат пари здравеопазване ток и вода безплатно.Къде е пазителят на мира и виден строител на ДС Местан?Да построи къщи на избирателите си.Нали пази Мира,Доган да им построи домове.

Добави коментар

Водещи новини