Ненчо Балабанов спечели "Като две капки вода"

  • 26 май 2015 06:52

  • 6522
  • 0
Ненчо Балабанов спечели "Като две капки вода"
©

Актьорът Ненчо Балабанов е победителят в третия сезон на музикалното риалити "Като две капки вода" по Нова телевизия.

След музикална битка с Криско, Фицата и АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., актьорът спечели първото място в единственото шоу за превъплъщения в България.

"Благодаря на родителите ми за подкрепата и на публиката. Неповторими сте", каза Ненчо веднага след като бе обявен резултатът. Той получи голямата награда на шоуто - лек автомобил "Хюндай".

На големия финал актьорът изпълни "Векът на любовта" на Коцето Калки. Филип Аврамов зае второ място, а АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. и Криско се наредиха на трета и четвърта позиция.

За финалното си участие в шоуто АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. избра песента "Кукувица" на Цеца Величкович и получи похвали от журито. Криско се превъплъти в Кърт Кобейн.

Джуджи и Криско получиха приза Мис и Мистър Еволюция, а Жана и АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. си поделиха наградата Мис Секси. Наградата за Най-добро сценично поведение пък отиде при Фицата.

Голямата новина на финала беше оповестяването на кастинга за предстоящия четвърти сезон на X Factor. „Официално обявявам старта на кастингите. Ще има голяма парична награда, с която изпълнителят да може да продължи своята музикална кариера“, съобщи продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6522 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини