ГЕРБ номинира Иван Портних за втори мандат като кмет на Варна

  • 26 май 2015 06:41

  • 1411
  • 1
ГЕРБ номинира Иван Портних за втори мандат като кмет на Варна
©

"Иван Портних ще бъде номинацията ни за втори мандат, защото това, което започна, и това, което реализира в момента, трябва да бъде продължено. Варна трябва да стигне нивото на другите градове, които успяха да се развият през последните години". Това каза в ефира на Радио К2 заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той дори даде за пример Варна, където, по думите на кмета Иван Портних, вече са изцяло преасфалтирани шест основни булеварда.

Според председателя на ПГ на ГЕРБ сега нещата отново се случват и определи ситуацията в страната като "строителна площадка".

"Регионалната политика и инфраструктурата са силната емблема на управлението на ГЕРБ и това дава възможност за повече инвестиции и инвеститорски интерес в страната", посочи Цветанов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1411 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
жани

2015.05.28 | 09:41

1
Правилно,след като работи усърдно за града и е започнал проекти трябва да си ги довърши.И обратно ако нищо не прави или е там заради поста и заплатата т.е да минава времето няма да получи нашето удобрение и мястото му няма да е там където е сега.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини