Депутатите ще препитват министрите на парламентарен контрол

  • 26 май 2015 06:24

  • 785
  • 0
Депутатите ще препитват министрите на парламентарен контрол
©

Парламентът ще проведе извънредно заседание днес от 11:00 до 17:00 ч. То ще бъде посветено изцяло на парламентарен контрол, тъй като заради великденската ваканция и почивния 1 май (петък) са се натрупали много въпроси към министрите.

Председателят на парламента Цецка Цачева заяви, че до момента необходимото време за парламентарен контрол е 16 часа. В списъка за препитване са 12 министри, но едва ли ще бъде достатъчно времето за всички.

Финансовият министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва ще отговаря на два въпроса на депутати от Реформаторския блок за КТБ - за необходимостта извършените прихващания с активи на КТБ да бъдат оспорени и за нуждата от ангажирането на компания за международни разследвания по казуса.

Енергийният министър Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по ще отговаря на питане на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от РБ за дружества с държавно участие, чиито принципал е Министерство на енергетиката, които са имали средства в "КТБ" АД.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
785 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини